Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di acqua
- 15 g di miele
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 8 g di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di farina integrale
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di cipolla a metà in senso verticale (1 cipolla piccola)
- 150 g di peperone rosso, in 4 spicchi, privato dei semi e delle membrane
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di rosmarino fresco, tritato
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 201 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia pomodorini e olive
3 Std. 30 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Pane agli spinaci
3 Std.
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 Std.
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min
Piadina (vegan)
45min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Ratatouille galette (TM6)
1h 30min
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Focaccia barese TM6
4h