
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Farcitura di zucca e guanciale
- 500 g di zucca Delica, a spicchi che si inseriscano nel foro dell'Affettatutto
- 20 di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale a cubetti
- 50 g di scalogno a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di acqua
Besciamella al Gorgonzola
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 566.6 kcal / 2370.9 kJ
- Protein
- 21.6 g
- Tuk
- 37.2 g
- Sacharidy
- 38.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 902 mg
Alternativní recepty
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1hod. 30min
Pizza fantasmagorica
3hod. 30min
Fagottini ripieni di frutta e timo
40min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1hod.
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1hod.
Funghi champignon ripieni di zucca
1hod.
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2hod.
Panettone gastronomico farcito
7hod. 30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2hod.
Cannelloni alla zucca e provola
1hod. 50min
Sformatini patate e porri
55min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min