Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
nebo 100 g di prosciutto crudo, a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 - 150 g di burro
- salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2915 kJ / 696.7 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 60.3 g
- Tuk
- 35.9 g
- Nasycený tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1057.8 mg
Alternativní recepty
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 Std.
Black burger
5 Std.
Ravioli di magro con salsa di caprino alla menta
1h 30min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1h 30min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Ravioli di Santo Stefano
2 Std.
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 Min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1h 5 min.
Involtini di pesce spada all'arancia
45 Min
Torta de gee
1h 30min
Gnocchi di broccoli
1 Std.
Panettone TM6
10 Std. 30 Min