
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
nebo 100 g di prosciutto crudo a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 - 150 g di burro
- salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 696.7 kcal / 2915 kJ
- Protein
- 29.5 g
- Tuk
- 35.9 g
- Sacharidy
- 60.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 15.2 g
- Sodík
- 1057.8 mg
Alternativní recepty
Riso gamberi e verdure alla salsa di soia e zenzero
1hod. 10min
Panini con gocce di cioccolato senza glutine
3hod.
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Chifeletti
1hod. 30min
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1hod. 30min
Barrette di frozen yogurt e fragole (TM6)
6hod. 10min
Frittelle di fiori di zucca
2hod. 30min
Frittelle di patate dolci e gamberi
Žádné hodnocení
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Skolebrød (panini norvegesi)
3hod. 30min
Spaghetti alla busara
30min
Cannoli siciliani
1hod. 30min