Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de jambon cuit, en dés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 200 g de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail, type Boursin®
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2056.2 kJ / 491.5 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 727.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1sa 10 dk
Quiche sans pâte aux lardons, salade de carottes
30min
Petits cakes au bacon et au fromage
50min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35min
Muffins salés mozza, aubergine et lardons
45min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1h 15min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1 Std. 20 Min
Cake chorizo-courgette
45min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45min