Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de jambon cuit, en dés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 200 g de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail, type Boursin®
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2056.2 kJ / 491.5 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 727.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1h 20 phút
Tarte au saint-nectaire
50 Min
Cake chorizo-courgette
45min
Fondant au chocolat
40 λεπτ.
Cake tendre mozza jambon
1h 20 phút
Cake aux petits pois, lardons et comté
1h 15min
Roulé à la pâte à tartiner
25 Min
Gâteau moelleux au chocolat
40 λεπτ.
Cake aux tomates séchées et chèvre
45min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Petits cakes au bacon et au fromage
50 Min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 Min