Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 30 g de céleri branche, coupé en tronçons d'1 cm
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 70 g de blanc de poireau, coupé en tronçons d'1 cm
- 200 g de carottes, coupées en tronçons de 2 cm
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 700 g de dinde (type sauté. Voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux
- 500 g de champignons de Paris frais
- 40 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1979.5 kJ / 474 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 331.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Porc aux lentilles
1h 20 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Poulet basquaise
50 min
Sauté de dinde, pommes de terre et carottes, sauce poulette
45 min
Blanquette de veau
1h 15 min
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Blanquette de dinde à la vanille, boulgour aux carottes
1h 5 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Bœuf carottes
2h