Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5 cm)
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de farine de blé
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1911.2 kJ / 460.5 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1294.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 Min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Rougail aux chipolatas
50 Min
Chili con carne
30min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Porc au caramel
45 Min
Porc aux lentilles
1h 20min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Poulet basquaise
50 Min
Sauté de veau au chorizo
1h
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Rougail saucisse et riz
50 Min