Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5 cm)
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de farine de blé
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1911.2 kJ / 460.5 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1294.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2u. 10min
Sauté de veau au chorizo
1h
Porc aux lentilles
1h 20min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2u. 10min
Porc au caramel
45 Min
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Poulet basquaise
50min
Sauté de porc au cidre
1h
Rougail saucisse et riz
50min