Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1700 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en dés
- 3 saucisses de Morteau
- 400 g de lait
- 50 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3481 kJ / 838 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 62.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 Min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 godz. 20 min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 godz. 20 min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Gratin de crozets au jambon
1h
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55 Min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min