Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1700 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en dés
- 3 saucisses de Morteau
- 400 g de lait
- 50 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3481 kJ / 838 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 62.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55 min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 10 min
Endives au jambon
1h 15min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 godz. 20 min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1h
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h