Kompatibilní verze
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lemon curd
- 85 g di zucchero
- 1 limone, la scorza e il succo
- 2 uova, grandi (63-73 g)
- 50 g di burro, a pezzi
Gusci di pasta sfoglia
- 1 uovo
- 1 cucchiaio latte
- 750 g pasta sfoglia, due fogli rettangolari
- 1 - 1 ½ cucchiaio zucchero
Terminare la preparazione
- 600 g di pesche nettarine mature, ma sode, non sbucciate, tagliate a metà in senso verticale e private del nocciolo
- 250 g di mascarpone, freddo
- 80 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 1 ½ cucchiaio di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati tritati
- 2 cucchiai di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 232 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40 min
Confettura di pancetta
25 min
Gelatine gusto Champagne
4h 30min
Cestini fragole, formaggio e pistacchi
30 min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30min
Nidi pasquali meringa, frutta e cioccolato
30 min
Gelée alla melagrana
3h 10min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2h 40min
Torta soffice cioccolato e caffè
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h