Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 g di gelatina in fogli
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 200 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 80 g di burro morbido, a pezzi
- 2 cucchiai di acqua + q.b.
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 450 g di polpa di melone, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1952 kJ / 466.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 267.6 mg
Alternativní recepty
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Liquore alle pere
384u.
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Bocconcini di carote e patate
40 Min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Mini mousse alle pesche
5h
Crostata con rose di mele
2 Std.
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Sbriciolata con crema di pistacchi
1 Std. 30 Min
Cheesecake alle pesche
8h 30 min
Tiramisù wafer e crema gianduia
5h 30min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2 Std.