Torta pistacchi e mandorle al Varoma

Torta pistacchi e mandorle al Varoma

4.6 47 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
12 fette

Suroviny

  • 150 - 170 g zucchero a piacere
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 50 g di mandorle pelate
  • 120 g di burro a pezzi
  • 4 uova
  • 30 g di latte
  • 180 g di farina tipo 00
  • 10 g di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di cacao in polvere
  • 1000 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 107.3 mg
Protein 5.9 g
Kalorie 1080.9 kJ / 258.3 kcal
Tuk 15.1 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 6.2 g
Sacharidy 26.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...