Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 albumi
- olio di semi di arachide
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 96.8 kJ / 23.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 40.1 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1 godz.
Rösti di zucchine
1 godz.
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Brutti ma buoni di patate
55min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Patate duchessa
1 godz.
Tortine in vasetto
1 godz.
Merendine yo-yo
1 godz.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Mezzelune ripiene
1h 30min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Patate duchessa (TM6)
1 godz.