Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 albumi
- olio di semi di arachide
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 96.8 kJ / 23.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 40.1 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Brutti ma buoni di patate
55min
Gnocchi di broccoli
1 godz.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Frittelle di patate e Parmigiano
30 Min
Patate gratinate al formaggio
2h
Polpette di mortadella
20min
Patate duchessa (TM6)
1 godz.
Rotolo ai piselli
50min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 godz.
Focaccia alle carote
3h 30 min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Crocchette di zucca e taleggio
1 godz. 15 min