Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 70 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 70 g di burro, morbido a pezzi + q.b.
- ½ di cucchiaino di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 80 g di zucchero + q.b.
- 150 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 70 g di gocce di cioccolato fondente
- 1 cucchiaio di scorza di arancia candita
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 127.6 mg
Alternativní recepty
Focaccia a bastone
5h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1j 30 menit
Pandoro TM6
15h 15min
Pan di spagna salato natalizio
1j
Torta marmorizzata al Varoma
2j
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1j
Bombette di Carnevale ripiene
1j
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2j
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Torta pinguino
1j 30 menit
Torta della nonna (TM6)
1j 30 menit