Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 70 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 70 g di burro, morbido a pezzi + q.b.
- ½ di cucchiaino di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 80 g di zucchero + q.b.
- 150 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 70 g di gocce di cioccolato fondente
- 1 cucchiaio di scorza di arancia candita
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 127.6 mg
Alternativní recepty
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20min
Cruffin (TM6)
4 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5 Std.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Frolla alla cannella segnaposto tazzina
3u.
Colomba
9h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Danubio salato
3u.
Pandoro TM6
15h 15 min.
Torta della nonna (TM6)
1h 30min