Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 35.1 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 690.5 mg
Alternativní recepty
Ciambellone alla frutta secca
55min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pizza di pasqua dolce
3ωρ.
Fave dei Morti
55min
Pizza chiena
5 Std.
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Rotolo al cioccolato
3ωρ.
Plumcake salato pancetta e datteri
1h
Arancini di Carnevale
4 Std.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Ciambelline al vino rosso
1h