Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 35.1 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 690.5 mg
Alternativní recepty
Stufato di lenticchie
1h
Pizzette rosse
4小时
Biscotti con semi di girasole
1h
Frittelle di riso
1h
Minestra imperiale tricolore
1 godz. 30 min
Tortine ricotta e cioccolato
1h
Torta ricotta e cacao (senza glutine)
50 min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2小时
Plumcake all'arancia
1h
Coppa cookies
3h 30min
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2小时