Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 35.1 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 690.5 mg
Alternativní recepty
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Brunelle
2h
Pane agli spinaci
3 Std.
Bostrengo
1h 30min
Minestra imperiale tricolore
1h 30min
Rustici alla carbonara
1h 30min
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min
Ciaramicola
1h
Torta al testo
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h