
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 337 kcal / 1410 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 35.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Sodík
- 690.5 mg
Alternativní recepty
Éclair salati con ricotta al miele e timo
1hod. 30min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Panini con gocce di cioccolato senza glutine
3hod.
Brunelle
2hod.
Torta coi becchi
Žádné hodnocení
Turdilli calabresi
1hod.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Arancini di Carnevale
4hod.
Pagnotta ai semi senza glutine
2hod.
Panettone gastronomico farcito
7hod. 30min
Maritozzi
11hod.
Ciambelline al vino rosso
1hod.