Pizza di Pasqua

Pizza di Pasqua

4.9 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 porzioni

Suroviny

  • 80 g di pecorino Romano a pezzi
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 100 g di latte
  • 80 g di ricotta fresca
  • 2 uova
  • 350 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
  • 2 g di pepe nero in polvere
  • burro q.b.
  • 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 690.5 mg
Protein 15 g
Kalorie 1410 kJ / 337 kcal
Tuk 16.2 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 35.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...