Pizza di Pasqua

Pizza di Pasqua

4.8 6 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod.
8 porzioni

Suroviny

  • di pecorino Romano a pezzi
    80 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    80 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
  • di latte
    100 g
  • di ricotta fresca
    80 g
  • uova
    2
  • di farina tipo 00 + q.b.
    350 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero in polvere
    2 g
  • burro q.b.
  • di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
    80 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 337 kcal / 1410 kJ
Protein 15 g
Tuk 16.2 g
Sacharidy 35.1 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sodík 690.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...