Butter Board with Spinach Pesto
TM6 TM5

Butter Board with Spinach Pesto

4.7 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g double cream, at room temperature (see tip)
    nebo whipping cream
  • 20 g milk
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    nebo pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g roasted, unsalted cashew nuts
  • 90 g fresh spinach leaves, plus extra for garnishing
  • ½ garlic clove
  • 60 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 10 slices Parma ham

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
766.1 kJ / 183.1 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
2.3 g
Tuk
17.5 g
Nasycený tuk
7.7 g
Vláknina
0.3 g
Sodík
332 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty