Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(volitelně)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (volitelně)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Mushroom Stroganoff
30 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2óra
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2óra
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min