Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 110 g water
- 10 g fresh yeast
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 3 pears (e.g. Conference or Comice)
- 1 lemon, juice only
- 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
- 80 g double cream
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 - 2 Tbsp halved walnuts (volitelně)
- 2 Tbsp runny honey
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 20.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Olive Spread
5min
Frozen Champagne Jellies
Keine Bewertungen
Focaccia
3h
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h
Panna Cotta
6h 15 min
Floating Islands
40min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Emmental Gougères
50 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min