Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 110 g water
- 10 g fresh yeast
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
Topping
- 3 pears (e.g. Conference or Comice)
- 1 lemon, juice only
- 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
- 80 g double cream
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 1 - 2 Tbsp halved walnuts (volitelně)
- 2 Tbsp runny honey
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 20.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Torta Caprese
55 Min
Pecan Pie Tarts
2 Std. 25 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Muffaletta Squares
2 Std. 20 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min