Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pâte aux speculoos (la veille)
- 200 g de biscuits speculoos
- 60 g de beurre, en petits morceaux
Réalisation de la crème (la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune)
- 250 g de crème liquide 35% m.g., dont 210 g bien froide
- 300 g de fromage frais type Philadelphia®, très froid
- 3 c. à soupe de sucre glace
- 100 g de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
Décoration (le jour même)
- 3 c. à soupe de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
- biscuits speculoos, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2207 kJ / 535 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Sablés viennois
45min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1 Std. 15 Min
Entremets rose
1h
Chocolat liégeois
4h 30min
Tarte amandine aux poires
2j 30 menit
Gland à la pistache
1h 30min
Eclair caramel-noisette
2h
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45min
Crème glacée caramel et cacahuète
3j 20 menit
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min