
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la crème au chocolat
- 80 g de chocolat noir en morceaux
- 70 g chocolat au lait en morceaux
- 500 g de lait
- 20 g de fécule de maïs
- 20 g de sucre en poudre
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 65 g de mascarpone froid
- 20 g de sucre glace
- chocolat râpé ou concassé, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 498 kcal / 2133 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 40 g
Alternativní recepty
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Napolitain
4hod. 20min
Crème dessert au gianduja
4hod. 15min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14hod.
Crème dessert saveur madeleine
20min
Crème dessert aux speculoos
6hod. 20min
Flan sans pâte
6hod.
Crème dessert au chocolat
25min
Chouquettes du goûter
35min
Brioche butchy à partager
3hod. 50min
Flan pâtissier feuilleté
7hod. 40min