Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la crème au chocolat
- 80 g de chocolat noir, en morceaux
- 70 g chocolat au lait, en morceaux
- 500 g de lait
- 20 g de fécule de maïs
- 20 g de sucre en poudre
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- chocolat râpé ou concassé, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2133 kJ / 498 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Cheesecake aux speculoos
1h
Sablés viennois
45min
Crème dessert aux speculoos
6j 20 menit
Paris-Brest
3h
Crème dessert saveur madeleine
20min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 Std. 5 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Gâteau au chocolat aux blancs d'œufs
1h 5min
Flan sans pâte
6h
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min