Chocolat liégeois

Chocolat liégeois

4.7 358 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
4 portions

Suroviny

Réalisation de la crème au chocolat
  • 80 g de chocolat noir en morceaux
  • 70 g chocolat au lait en morceaux
  • 500 g de lait
  • 20 g de fécule de maïs
  • 20 g de sucre en poudre
Réalisation de la chantilly au mascarpone
  • 130 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 65 g de mascarpone froid
  • 20 g de sucre glace
  • chocolat râpé ou concassé, pour la décoration

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8 g
Kalorie 2133 kJ / 498 kcal
Tuk 34 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...