Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 35 g d'œuf
- 180 g de farine T55 de préférence
Réalisation de la crème d’amande
- 60 g de beurre mou
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g d'amandes en poudre
- 60 g d'œuf
- 5 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum
Cuisson et finitions
- 450 g de poires au sirop, égouttées
- amandes effilées, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2061 kJ / 494 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Paris-Brest
3 Std.
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Fondant au chocolat
40 min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Flan sans pâte
6u.
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Fraisier
15h
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50 min
Tarte aux poires Bourdaloue
3u. 10min