Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de lait, et 2 c. à soupe
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 75 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 125 g de beurre ramolli, en morceaux
- 8 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait
1h 45min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Gâche vendéenne
12h 55min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pains au lait et pépites de chocolat
3 Std. 30 Min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4h 15min
Chouquettes du goûter
35min