Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 35 g de beurre, ramolli, et 1 noisette
- 300 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9234 kJ / 2192 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 397 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 Std. 10 Min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Pain au levain
17 Std.
Petits pains au lait
1h 45min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pains à burgers américains
3ωρ. 15 λεπτ.
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min