Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 35 g de beurre, ramolli, et 1 noisette
- 300 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9234 kJ / 2192 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 397 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Petits pains au lait
1h 45 min.
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 godz. 10 min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Gâche vendéenne
12h 55min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 godz. 20 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Pains à burgers américains
3hod. 15min
Pain au levain
17 godz.
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min