Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 35 g de beurre, ramolli, et 1 noisette
- 300 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9234 kJ / 2192 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 397 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3j 20 menit
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Baguette viennoise
2j 30 menit
Pain au levain
17 Std.
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Pains à burgers américains
3h 15min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Brioche Nanterre
4h 15min