Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 175 g de farine bise, et un peu plus pour abaisser la pâte
- 80 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
Les légumes
- 100 g de carottes, pelées
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de poireaux, pied et partie verte retirés
- 150 g de courgettes, extrémités coupées
La garniture
- 100 g de gruyère, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 125 g de crème entière
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 399 mg
Alternativní recepty
Soupe de légumes à l’orge perlée
1h 15 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Tarte aux épinards
55 min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25 min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
One pot penne-poireaux
30 min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Tarte aux poireaux et au fromage
1h 5 min
Potée de riz à la courge
50 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
Žádné hodnocení
Chou frisé à la crème et spätzlis
35 min