Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 175 g de farine bise, et un peu plus pour abaisser la pâte
- 80 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
Les légumes
- 100 g de carottes, pelées
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de poireaux, pied et partie verte retirés
- 150 g de courgettes, extrémités coupées
La garniture
- 100 g de gruyère, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 125 g de crème entière
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 399 mg
Alternativní recepty
One pot penne-poireaux
30 min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Tarte aux légumes
1h
Lasagnes à la courge
1sa 40 dk
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Gratin de courgettes
1h 10min
Tarte aux poireaux et au fromage
1h 5min
Potée de riz à la courge
50 min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min