
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 350 g de poireaux partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
- 30 g de beurre
- 250 g de semoule de maïs, type bramata grosse mouture, cuisson 40 minutes)
- 1 gousse d'ail pressée
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 80 g de lardons
- 200 g de marrons, surgelés décongelés et coupés en deux
- 3 c. à soupe d'eau
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 140 kcal / 586 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
Alternativní recepty
Tarte aux petits pois
50min
Risotto alle cinque P
30min
Curry panang
45min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Pâtes au pesto de bolets et courge
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto à la courge
35min
Papet vaudois
55min
Gratin de quinoa et brocolis
1hod. 10min
Risotto à la tomate et burrata
30min