Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de raifort frais, épluché, en morceaux
- 200 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 500 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- 3 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1200 g d'eau
- 300 g de semoule de maïs, mouture moyenne (cuisson 4 min)
- 125 g de fromage frais nature
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, selon les goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, finement coupée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2345 kJ / 560 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Risotto à la courge
35 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Tartare de légumes
25min
Caponata de lentilles
1 Std.
Curry de courge
1 Std.
Polenta tessinoise
45 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min