Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de raifort frais, épluché, en morceaux
- 200 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 500 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- 3 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1200 g d'eau
- 300 g de semoule de maïs, mouture moyenne (cuisson 4 min)
- 125 g de fromage frais nature
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, selon les goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, finement coupée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2345 kJ / 560 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 min
Risotto à la courge
35min
Polenta tessinoise
45min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Polenta
1u.
Émincé à la zurichoise
50min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Rösti bernois
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Tresse bernoise
1h 45min
Papet vaudois
55min
Risotto au citron et épinards
30 min