Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (volitelně)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 484 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 494 mg
Alternativní recepty
Riso con piselli e ragù
50 min.
Riso al latte
1h
Insalata di barbabietola con rafano
10 min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Žádné hodnocení
Penne con le cozze
Žádné hodnocení
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Penne al tonno
35 Min
Chawan mushi
35 Min
Spezzatino di agnello
1u. 45min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Arroz caldoso
1u. 10min
Torta ai frutti rossi
1 Std. 15 Min