Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 230 g di farina tipo 00 + q.b.
- 25 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 uovo medio
Ripieno
- 150 g di riso originario
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di bietole, le foglie senza la costa
- 25 g di uvetta
- 20 g di vin santo
- 30 g di mollica di pane secca a tocchetti
- 60 g di latte
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di burro
- 2 uova medie
- 25 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di cedro candito a cubetti
- 30 g di pinoli sgusciati
Terminare la preparazione
- 10 g di pinoli sgusciati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 54.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 682.8 mg
Alternativní recepty
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1 Std. 30 Min
Vellutata di gambi di verdure
45min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Chips di polenta con caponata e composta ai frutti rossi
4h
Vellutata agli spinaci
30min
Dessert ai frutti di bosco
10min
Sformatini ai carciofi
1h
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Polpette di mortadella
20min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Parfait allo yogurt e frutta arcobaleno
20min