Zařízení & příslušenství
Basis kippenbouillon
Příprava 5min.
Celkový 35min.
1 portie
Suroviny
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
3402 mg
Protein
65 g
Kalorie
2268 kJ /
540 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
65 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chanoeka
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min.
Amandelbretzels
Žádné hodnocení
Chorizo Quiche
2hod. 30min.
Tajine van kip met honing en pruimen
40min.
Eendenlever
33hod.
Roergebakken Groenten
Žádné hodnocení
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1hod.
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min.
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min.
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1hod. 10min.
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Žádné hodnocení
Romige champignonsoep
20min.