Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g ontvelde kippenborst
- 250 g kipfilet met huid en zonder been
- 250 g prei in stukken
- 2 takjes verse peterselie
- 2 stengels selder in helften
- 2 wortelen in helften
- 100 g ui in stukken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen peper
- 1750 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2268 kJ / 540 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 3402 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roze roerei
Žádné hodnocení
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Geel gekleurde eieren
55 Min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Gestoomde aardappelkroon
Žádné hodnocení
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Žádné hodnocení
Mysterieuze soep
45 Min