
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g ontvelde kippenborst
- 250 g kipfilet met huid en zonder been
- 250 g prei in stukken
- 2 takjes verse peterselie
- 2 stengels selder in helften
- 2 wortelen in helften
- 100 g ui in stukken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen peper
- 1750 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 540 kcal / 2268 kJ
- Protein
- 65 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 65 g
- Vláknina
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 3402 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1hod. 30min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Boter plank met spinaziepesto
10min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Žádné hodnocení
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Tostadas met kip
40min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Žádné hodnocení
Gougère-soezen met zalmmousse
25hod. 35min
Kipfricassee
Žádné hodnocení
Soefganiots
2hod.
Gefermenteerde rode uien
96hod.