Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g ontvelde kippenborst
- 250 g kipfilet met huid en zonder been
- 250 g prei in stukken
- 2 takjes verse peterselie
- 2 stengels selder in helften
- 2 wortelen in helften
- 100 g ui in stukken
- 1 el kippenbouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen peper
- 1750 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2268 kJ / 540 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 3402 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koken van langkorrelige bruine rijst
Žádné hodnocení
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Vichyssoise met pasta
35min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Amandelpap
10 Min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min