
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook volgens smaak
- 100 g ui in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
nebo 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas om te bestrooien (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 390 kcal / 1629 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 1032 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Žádné hodnocení
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Aspergesoep met citroen
55min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1hod. 35min
Linzensoep met spinazie
50min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1hod. 5min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Žádné hodnocení
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min