Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
nebo 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1629 kJ / 390 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 1032 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Aardappel-preisoep
40 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Courgetteomelet
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min