Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
nebo 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1629 kJ / 390 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 1032 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Koolsoep
50 min
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Romige erwtensoep
40 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Broccolisoep
15 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min