Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 706 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Pompoen baba ganoush
35min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Vichyssoise met pasta
35min
Goulash van linzen en champignons
45min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Burrito ontbijt
Žádné hodnocení
Gefermenteerde wortelen
Žádné hodnocení
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15 min