Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 706 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Mini champignon pasteitjes
1h 45 min
Gefermenteerde rode uien
96h
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Žádné hodnocení
Veelzijdige gladde soep
45 min
Aspergesoep met citroen
55 min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Spinazierisotto met asperges
40 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení