
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter in stukken
- 150 g aardappelen in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper naar eigen smaak
- 1 tl zout naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 330 kcal / 1379 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 706 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoen baba ganoush
35min
Pastasalade met kip
1hod. 15min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení
Sinaasappelconfituur met Campari
1hod. 35min
Romige champignonsoep
20min
Hongaarse champignonsoep
30min
Shortbread karamel gezouten boter
2hod. 25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1hod. 25min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Žádné hodnocení