Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 67 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Aromatische kipcurry
1h
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Frambozen-pistache cake
4h 35 phút
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min