Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 919 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 67 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Gestoomde rijst
25 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Glazuur
5 min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min