Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rode bieten
- 150 g pastinaak
- 150 g zoete aardappelen
- 150 g aardappelen
- koud water
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miso carbonara udon noedels
25 min
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Groentenbouillonpasta
45min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Pas d’évaluation
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Citroenijs
8 godz. 30 min
Kippenbouillonpasta
45min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.