Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Roggenkörner
- 300 g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 270 g Wasser und mehr zum Einstreichen
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Mayonnaise
- 2 EL Worcester-Sauce
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 EL Senf
- 10 Matjesfilets, halbiert
- 1 rote Zwiebel, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3397 kJ / 811 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes-Katersalat
55 min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1h
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45 min
Chicoréeschiffchen
25 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Maischolle mit Pumpernickelkruste und Salat
35 min
Blitz-Stulle
10min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Rote-Bete-Salat
1h 15 min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min