Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken (siehe Tipp)
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Glas Mini-Maiskolben (Abtropfgew. 190 g), abgetropft, halbiert
- 2 Zwiebeln, klein (ca. 80 g), halbiert
- 600 g Bratheringe, mariniert, aus der Dose (z. B. von Hawesta), abgetropft, Gräten entfernt, Marinade aufgefangen
- 200 g Eisbergsalat, in Stücken
- 1 EL Kräutersalz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1337 kJ / 320 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1194 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyros-Paprika-Suppe
30 Min
Eier-Gemüse-Salat
35 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 Std.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 Std.
Paprika-Käse-Salat
40 Min
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20 min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Kohlrabi-Eier-Salat
1 Std. 15 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 Std.
Currywurstsuppe
40 Min