Zařízení & příslušenství
海鮮沙拉佐柳橙醬
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
柳橙醬
-
沙拉油300 克
-
蛋黃2 顆
-
醋3 大匙
-
黃芥末醬2 大匙
-
糖1 茶匙
-
新鮮柳橙汁100 克
海鮮沙拉
-
水700 克
-
草蝦 去殼、頭10 隻
-
干貝 橫向切半5 顆
-
透抽 洗淨、切片1 隻
-
美生菜 去蒂、切段150 克
-
小黃瓜 切片30 克
-
小番茄 對半切50 克
-
葡萄乾50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.4 g
Kalorie
2346 kJ /
560 kcal
Tuk
51.8 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
12.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan