Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 EL gemischte Kräuter, getrocknet
- 370 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 700 g Weizenmehl Type 550
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 - 1 ½ TL grobes Meersalz zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Ciabattabrötchen
1 Std. 50 Min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Ciabatta
3 godz. 45 min
Tortano mit Schinken und Taleggio
2 godz. 15 min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Garlic-Cheese-Bread
1 godz. 35 min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min