Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de fromages suisses, tous types (p. ex. Appenzell corsé, Gruyère, Emmental ou Tilsit), en morceaux (2 cm) (voir conseil)
- 100 g de lait
- 1 œuf
- 50 g de farine
- ½ c. à café de paprika doux
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 8 tranches de pain bis (env. 1 cm d’épaisseur, env. 50 g, voir conseil)
-
8
c. à soupe de vin blanc
nebo 8 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2895 kJ / 693 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Chili con cervelas
1 Std.
Tarte aux légumes
1 Std.
Tarte au gruyère
50 min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10 Min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 Min
Sauce balsamique
10 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min
Croissants au jambon
35 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Risotto alle cinque P
30 min