Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de fromages suisses, tous types (p. ex. Appenzell corsé, Gruyère, Emmental ou Tilsit), en morceaux (2 cm) (voir conseil)
- 100 g de lait
- 1 œuf
- 50 g de farine
- ½ c. à café de paprika doux
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 8 tranches de pain bis (env. 1 cm d’épaisseur, env. 50 g, voir conseil)
-
8
c. à soupe de vin blanc
nebo 8 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2895 kJ / 693 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min
Pâtes au four rapides
55min
Poulet stroganov
50min
Risotto alle cinque P
30min
Tarte au gruyère
50min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25min
Riz Casimir
45min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Sauce balsamique
10min
Croissants au jambon
35min