Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de fromages suisses, tous types (p. ex. Appenzell corsé, Gruyère, Emmental ou Tilsit), en morceaux (2 cm) (voir conseil)
- 100 g de lait
- 1 œuf
- 50 g de farine
- ½ c. à café de paprika doux
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 8 tranches de pain bis (env. 1 cm d’épaisseur, env. 50 g, voir conseil)
-
8
c. à soupe de vin blanc
nebo 8 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2895 kJ / 693 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Risotto à la courge
35 min
Croissants au jambon
35 min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 min
Birchermüesli
1h 10 min
Quiche lorraine, façon baguette
40 min
Tarte au gruyère
50 min
Pâtes au four rapides
55 min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Sauce balsamique
10 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min