Tartare d’œufs

Tartare d’œufs

4.7 85 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 6 œufs
  • 700 g d'eau
  • ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche (env. 5 g), ciselée en rouelles (2 cm)
  • 150 g de carottes nouvelles évent. pelées, en morceaux (3 cm)
  • 120 g de radis rouges coupés en deux
  • 40 g d'oignons en botte en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 25 g de vinaigre de vin blanc
  • 40 g de moutarde de Dijon
  • 1 c. à café de sel
  • 6 pincées de poivre, moulu
  • 8 tranches de pain de mie blanc
  • 4 pincées de fleur de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 15.8 g
Kalorie 1568 kJ / 376 kcal
Tuk 21 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...