Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro freddo e a pezzi + q.b.
- 50 g di zucchero
- 100 g di acqua fredda
Ripieno
- 30 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero di canna
- 2 cucchiaini di cannella in polvere
- 850 g di mirtilli freschi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo spremuto
- 1 albume leggermente sbattuto
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto
- zucchero di canna q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1096.5 kJ / 262.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 9.3 mg
Alternativní recepty
Plumcake al cioccolato e pere
1h
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
3h
Strüdel pere e cioccolato
1h 40min
Rösti svizzero (TM6)
9h
Tortini mandorle e more
55min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Rösti svizzero
9h
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1h 15min
Torta frangipane alle mele
2h 20 min
Torta sfoglia alle mele
1hod. 30min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min