
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
-
1
limone la scorza (senza la parte bianca)
nebo ½ stecca di vaniglia i semini estratti - 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
- 1 uovo
Crema pasticcera alla zucca
- 600 g di acqua
- 100 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di latte intero
- 2 tuorli
- 80 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
Ripieno
- 400 g di latte intero
- 150 g di riso Carnaroli
- 30 g di zucchero
Terminre la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 365.4 kcal / 1528.8 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Sodík
- 110.8 mg
Alternativní recepty
Panforte
1hod.
Schiacciata con l'uva
2hod.
Pan co' Santi
7hod.
Crostini con crema di milza
1hod.
Gnudi toscani
40min
Cantuccini di Prato
1hod.
Peposo toscano
1hod. 30min
Castagnaccio
1hod.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1hod. 25min
Schiacciata fiorentina
50min
Torta della nonna (TM6)
1hod. 30min