Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
-
1
limone, la scorza (senza la parte bianca)
nebo ½ stecca di vaniglia, i semini estratti - 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
- 1 uovo
Crema pasticcera alla zucca
- 600 g di acqua
- 100 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di latte intero
- 2 tuorli
- 80 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
Ripieno
- 400 g di latte intero
- 150 g di riso Carnaroli
- 30 g di zucchero
Terminre la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1528.8 kJ / 365.4 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 110.8 mg
Alternativní recepty
Gnudi toscani
40 λεπτ.
Schiacciata fiorentina
50 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Panforte
1h
Crostini con crema di milza
1h
Torta di riso carrarina
3 Std. 10 Min
Peposo toscano
1h 30min
Pan co' Santi
7h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Castagnaccio
1h
Crostini con fegatini di pollo
40 λεπτ.
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min