Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
-
1
limone, la scorza (senza la parte bianca)
nebo ½ stecca di vaniglia, i semini estratti - 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
- 1 uovo
Crema pasticcera alla zucca
- 600 g di acqua
- 100 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di latte intero
- 2 tuorli
- 80 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
Ripieno
- 400 g di latte intero
- 150 g di riso Carnaroli
- 30 g di zucchero
Terminre la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1528.8 kJ / 365.4 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 110.8 mg
Alternativní recepty
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Gnudi toscani
40min
Schiacciata fiorentina
50min
Tortini alle albicocche sciroppate
40min
Panforte
1h
Castagnaccio
1h
Pan co' Santi
7h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Roastbeef in salsa verde
40min
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min