
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di kamut + q.b.
- 200 g di farina di farro
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 297 kcal / 1243 kJ
- Protein
- 10.6 g
- Tuk
- 5.8 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Pane integrale in cassetta
4hod.
Spighette al kamut
3hod. 55min
Filone di segale
4hod.
Pane ai cereali
3hod.
Pane di avena con semi di zucca
3hod. 50min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3hod. 40min
Mezzaluna di pane al farro
3hod.
Pane morbido di farro
19hod.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min
Pane integrale ai semi vari
4hod. 10min