
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g vegane Margarine in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 220 g Dinkelmehl Type 630
- 10 g Backpulver
- 100 g Sojadrink
- 100 g Mineralwasser
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 15 g Backkakao
- 24 - 36 Schattenmorellen abgetropft
Topping und Fertigstellung
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 400 g Sojadrink
- 200 g vegane Margarine in Stücken
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre vegan, in Stücken
- 15 g Kokosöl
- 12 Schattenmorellen abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 387 kcal / 1620 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 271 mg
Alternativní recepty
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8hod.
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1hod. 20min
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1hod.
Veganer Marmorkuchen
1hod. 20min
Vegane Mini-Cheesecakes
4hod. 30min
Vegane Donauwellen
4hod. 15min
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2hod.
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1hod. 10min
Vegane Lasagne-Suppe
1hod.
Vegane Linsen-Lasagne
3hod.
Vegane Lasagne
1hod. 50min