Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g vegane Margarine, in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 220 g Dinkelmehl Type 630
- 10 g Backpulver
- 100 g Sojadrink
- 100 g Mineralwasser
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 15 g Backkakao
- 24 - 36 Schattenmorellen, abgetropft
Topping und Fertigstellung
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 400 g Sojadrink
- 200 g vegane Margarine, in Stücken
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, vegan, in Stücken
- 15 g Kokosöl
- 12 Schattenmorellen, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 271 mg
Alternativní recepty
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1 godz.
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 godz. 20 min
Dinkelhack-Zucchinipäckchen vom Grill
1h 10min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Vegane Donauwellen
4 godz. 15 min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1 godz.
Vegane Lasagne
1h 50min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Vegane Lasagne-Suppe
1 godz.
Veganer Marmorkuchen
1 godz. 20 min
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3h