Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 130 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Zucchini, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 4 Eier
- 500 g Kefir
- 350 g Mehl
- ½ TL Natron
Sauce und Fertigstellung
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 100 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 728 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 min
Ofenpfannkuchen mit Kräuter-Quark-Creme
40 min
Kartoffel-Quiche
3h
Cheese-Zucchini-Breadsticks mit Dip
1h 10min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Blätterteig-Pizza
30 min
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45 min
Apfel-Quark-Puffer
45 min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 Std. 15 Min
Spinat-Waffel-Sandwiches
30 min
Porree-Käse-Kaiserschmarrn
50min