Carpaccio de beterraba

Carpaccio de beterraba

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 doses

Suroviny

  • beterraba crua pequena s/ casca que caiba no bocal da mandolina Bimby® (ver dica)
    300 g
  • curgete cortada em pedaços (5 cm aprox.)
    250 g
  • queijo mozarela fresco escorrido e cortado em pedaços pequenos
    250 g
  • Azeite q.b. p/ regar
  • Flor de sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta preta q.b. p/ temperar
  • Folhas de manjericão picadas, q.b. p/ guarnecer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 455.4 mg
Protein 15.8 g
Kalorie 963.9 kJ / 230.4 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 10.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...