Zařízení & příslušenství
泰式黃瓜沙拉 (TM6)
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
大黃瓜 不去皮,去除頭尾,縱切半(約1根 400克)2 根
-
紫洋蔥 縱切半100 克
-
鹽味烤花生50 克
-
蒜頭1 粒
-
新鮮檸檬汁40 克
-
魚露20 克
-
糖20 克
-
葵花油30 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 去籽,切片(2mm)1
-
海鹽½ 茶匙
-
香菜 只取葉10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
636.3 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
863.7 kJ /
206.4 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
18.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
切片刨絲神器
20 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan