Baccalà con salsa samfaina

Baccalà con salsa samfaina

4.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di cipolle a pezzi (2 cm)
  • 250 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
  • 200 g di zucchine a tocchetti (1,5 cm)
  • 200 g di melanzana a tocchetti (1,5 cm)
  • 800 g di baccalà ammollato e dissalato (4 filetti) (vedere varianti)
  • 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato (volitelně)
  • olio di semi di arachide per friggere
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 14506.1 mg
Protein 130 g
Kalorie 3387.3 kJ / 809.6 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 25.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...