Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 60 g di succo di limone
- 600 g di frutta mista di stagione a pezzi
- 1500 g di acqua
- gelato al fiordilatte, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 5.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std. 10 Min
Succo di frutta (TM6)
10 Min
Aperitivo alla fragola (TM6)
15 Min
Brew zenzero e limone
1h
Bistecca Sottovuoto
1 Std. 10 Min
Castagne sottovuoto
1 Std. 30 Min
Millefoglie di colomba
1h
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5 Std. 45 Min
Bibita ACE (TM6)
6 Min
Cocktail alla frutta (TM6)
6 Min
Limonata fresca (TM6)
5 Min
Pasta al ragù
1 Std. 30 Min