
Zařízení & příslušenství
Macedonia sottovuoto
Příprava 10min
Celkový 2hod.
4 porzioni
Suroviny
-
di zucchero100 g
-
stecca di vaniglia i semini½
-
di succo di limone60 g
-
di frutta mista di stagione a pezzi600 g
-
di acqua1500 g
-
gelato al fiordilatte, a piacere
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
177.8 kcal /
744 kJ
Protein
1.7 g
Tuk
2.6 g
Sacharidy
39.4 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sodík
5.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cottura sottovuoto
54 recepty/-ů
Itálie
Itálie