Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pomodorini datterini, a pezzetti
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2000 g di acqua
- 250 g di patate a pasta gialla intere, con la buccia
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1983.5 kJ / 474.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 284.2 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1h
Pinsa farcita
3 Std.
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1h
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1h
Calzone fritto
5 Std.
Crostata al cioccolato con spaghetti di pere
1h 15min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 Min
Crespelle ai funghi
1 godz. 30 min
Biscotti friabili al burro
2 Std. 30 Min
Baci di dama alle nocciole
2 Std. 30 Min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h