Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pomodorini datterini, a pezzetti
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2000 g di acqua
- 250 g di patate a pasta gialla intere, con la buccia
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1983.5 kJ / 474.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 284.2 mg
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Crema di whisky
2 Std.
Focaccia di patate in padella
1h
Frutta secca dolce e speziata
1h
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1h
Barrette frozen pistacchio, pesche e lamponi
5h 10min
Frullato bianco
10min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3hod.
Cracker integrali al rosmarino
2 Std.
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele
15min
Salame di cioccolato al caffè
3h 30min
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30min