Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese, softened
- baker's flour, to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar, to sprinkle
- 1 yellow peach, ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds, toasted (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 203.3 mg
Alternativní recepty
Freeform bread with filling
1h 35min
Persian honeycomb bark
1h 30 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30 min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Raw snickers slice
55min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Lemon curd (TM6)
15 Min