Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 50 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 120 g milk
- 30 g unsalted butter
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 320 g baker's flour
- ½ tsp sea salt
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter
Assembly
- 120 g cream cheese, softened
- baker's flour, to dust
- 1 tbsp cinnamon sugar, to sprinkle
- 1 yellow peach, ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges
- 1 tbsp flaked almonds, toasted (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 203.3 mg
Alternativní recepty
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Traditional French chocolate canelé
49óra
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11sa 20 dk
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Festive camembert wreath
1h 50min
Chocolate miso eclairs
1h 45 min