![Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b150092040d939a08da9acc4faed4952/Derivates/ec64a1a73b71667448470c4f1a5590719f4019f4.jpg)
Kompatibilní verze
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 170 g salted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 240 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 eggs
- 50 g caster sugar
- 2 - 4 tsp sea salt, to taste
- 560 g baker's flour
Almond filling
- 100 g blanched almonds
- 100 g salted butter, softened and cut into pieces
- 1 tbsp ground cinnamon
- 200 g brown sugar
Assembly
- salted butter, to grease
- 150 g macadamia nuts, roughly chopped
- 150 g white chocolate buttons
- baker's flour, to dust
- icing sugar, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4224.5 kJ / 1005.8 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 95.7 g
- Tuk
- 62.3 g
- Nasycený tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1468.6 mg
Alternativní recepty
Cinnamon buns
3j 5 menit
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Brioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3ч. 25 мин.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Magnolia Kitchen caramel ganache
4klst 40 min
Almond toffees
1sa 45 dk
Ham and cheese cruffins
3 Std.
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4小时 30 分钟