Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cogumelos shitake inteiros, s/ pés (6-7 unid. aprox.)
- 150 g couve branca s/ a parte mais rija do centro, cortada em 1-2 cunhas que caibam no bocal da mandolina Bimby®
- 200 g curgete c/ casca, s/ extremidades
- 100 g cenoura
- 1 dente de alho
- 1 malagueta vermelha cortada em pedaços
- 40 g óleo de sésamo
- 2 c. chá de açúcar
- 2 c. chá de molho de peixe
- 2 c. chá de molho de soja
- 40 g molho de ostra
- 50 g rebento de feijão mungo, fresco
- 14 pedaços de papel de arroz (Ø 21 cm)
- 1 ovo batido
- 5 c. sopa de azeite p/ fritar
- Molho picante q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 472.9 kJ / 113 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 246.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peito de peru com molho de romã
6h
Zoodles à Carbonara - TM5
Žádné hodnocení
Polenta cremosa
50min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45 Min
Noodles salteados coreanos (Japchae) - TM5
Žádné hodnocení
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35min
Lasanha de abóbora e couve kale sem forno
40 Min
Megassanduiche com pão de alho
Žádné hodnocení
Chutney de manga
1 Std. 20 Min
Pastéis de massa tenra de borrego
2 Std.
Dip de alcaparras e azeite
5 min
Pão de curgete e cenoura
1 Std. 45 Min